voda, analiza, vzorec Svet24.si

Kalna voda iz avstrijskega rezervoarja, pogin rib ...

Alya Svet24.si

Alya iskreno: "Ni mi bilo lahko!"

1690281543-fghtrjjk-143-1690281423896 Necenzurirano

Zakaj Beović govori o plačah zdravnikov, če so ...

natasa pirc musar ales musar m24 ss Reporter.si

Ruska mreža prvega soproga: zakaj predsednica ...

luka doncic Ekipa24.si

Dončić je prvič spregovoril o svoji hčerki, ...

Leonardo_Diffusion_XL_burning_planet_earth_due_to_supervolcano_2 Odkrito.si

Prerokbe, ki ledenijo kri v žilah

kek Ekipa24.si

Kek samozavestno: Marsikdo se je nasmehnil, ko je ...

Kronika Novo mesto

Kolesar hudo poškodovan

Piše: PU Novo mesto

Čas objave:
06.03.2020 13:56

Včeraj, nekaj po 17. uri, so bili novomeški policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh kolesarjev pri Šentpetru. Opravili so ogled in ugotovili, da je mladoletnik vozil v skupini kolesarjev. Zaradi nepravilnega bočnega prehitevanja je trčil v drugega kolesarja, padel in se huje poškodoval.

Poškodovanega kolesarja so oskrbeli v novomeški bolnišnici, policisti pa bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Povzročitelj nesreče pod vplivom alkohola
Včeraj, okoli 16.30 se je zgodila prometna nesreča, na Logu pri Sevnici. 64-letni voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Krškega proti Sevnici je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 52-letna voznica. Sevniški policisti so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,66 miligramov alkohola. Nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu. Lažje poškodovano voznico so oskrbeli v novomeški bolnišnici.

V prometnih nesrečah poškodovani voznici
Včeraj, nekaj po 6. uri, se je zgodila prometna nesreča na cesti med Dvorom in Žužemberkom. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Žužemberka proti Dvoru. 61-letni voznik je zapeljal na levo smerno vozišče in trčil v avtomobil, ki ga je vozila 41-letna voznica. Poškodovano voznico so reševalci odpeljali v bolnišnico. Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo.