princ william, princ harry, meghan markle, kate middleton Svet24.si

Tega Kate Midleton še danes ni odpustila Meghan ...

Užgorod Svet24.si

Po poljskih v blokado še slovaški tovornjakarji,...

slovenske-železnice, železniška-postaja-jesenice Necenzurirano

To je železniška postaja, ki nas bo stala 126 ...

bobnar lindav mnz Reporter.si

(EKSKLUZIVNO) Sova ovadila Bobnarjevo in Lindava

kopitar Ekipa24.si

Kopitar in holivudski uvod v tekmo: Slovenec, ...

natalija-bratkovič, kmetija-2023 Njena.si

Po Kmetiji voditeljica opravlja tudi to delo

luka doncic Ekipa24.si

Kaj pa to?! Luka Dončić je dobil denarno kazen ...

Kronika

Je kolo vaše?

Piše: R.K.

Čas objave:
27.02.2023 08:38

Novomeški policisti so v nedeljo našli kolo znamke TREK. Sumijo, da kolo izvira iz kaznivega dejanja, zato prosijo lastnika, da se zglasi na PP Novo mesto (Ljubljanska cesta 30) ali pokliče na številko 07 33 27 400.

Včeraj nekaj po 6. uri so bili policisti PP Novo mesto obveščeni o sumljivem neznancu, ki naj bi v naselju Suhor kradel drva in jih nalagal v avtomobil. Takoj so se odzvali in na podlagi opisa vozilo izsledili v okolici naselja Brezje. Voznika, ki je peš pobegnil, so prav tako izsledili in prijeli v naselju Brezje. Odvzeli so mu prostost in ga pridržali. Med preiskavo so ugotovili, da je 37-letni osumljenec v Prečni iz garaže stanovanjske hiše ukradel osebni avtomobil Renault kangoo, potem pa v naselju Suhor kradel drva in jih naložil v avtomobil. Ukraden avtomobil in drva so vrnili lastnikoma. V bližini, kjer je bil ukraden avtomobil, so policisti našli tudi kolo znamke Trek, za katerega prav tako domnevajo, da
ga je storilec ukradel. Lastnika kolesa pozivajo, da se zglasi na PP Novo mesto (Ljubljanska cesta 30) ali pokliče na številko 07 33 27 400. Z intenzivno preiskavo policisti nadaljujejo, saj sumijo, da je 37-letnik na širšem območju izvršil še več premoženjskih kaznivih dejanj.