Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

Kronika

Gorele saje, papir v zabojniku

Piše: R.K./Spin

Čas objave:
29.11.2021 22:32

Ob 20.03 so zagorele saje v dimniški tuljavi v stanovanjski hiši v Ulici Cankarjeve brigade v Ivančni gorici. Gasilci PGD Ivančna gorica so na kraju ugotovili, da so domači pogasili ogenj z gasilnikom na prah. Gasilci so očistili dimnik ter opravili pregled z termovizijsko kamero.

Ob 19.17 je na Ljubljanski cesti v Novem mestu ob trgovskem centru gorel papir v komunalnem zabojniku. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so požar pogasili.


Ob 16.22 se je v naselju Kompolje v občini Dobrepolje poškodoval mlajši moški. Gasilci PGD Kompolje in Videm so mu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP UKC Ljubljana in ZD Ivančna Gorica. Reševalci so poškodovanca oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana. Na kraju je bila prisotna tudi policija.


Ob 12.51 so na Oražnovi ulici v Kostanjevici na Krki gasilci PGD Kostanjevica na Krki odprli vrata stanovanjskega objekta, v katerem se je nahajala obolela oseba in pomagali reševalcem pri prenosu obolele osebe do reševalnega vozila. Reševalci NMP Krško so obolelo osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v UC Brežice.