alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

acun ilicali Ekipa

Prvi mož Maribora se je še četrtič poročil, ...

Kronika Ljubljana/Novo mesto

Ceste vzele življenje

Piše: Radio Krka

Čas objave:
07.12.2012 06:36

V minuli noči je bilo na interventni številki policije ,,113,, sprejetih 528 klicev. Med 193 interventnimi dogodki, v katerih so policisti posredovali, so med drugim obravnavali 27 prometnih nesreč, 35 kršitev javnega reda in miru in 47 kaznivih dejanj.

V 21 prometnih nesrečah je nastala premoženjska škoda, v preostalih 6 je 1 oseba umrla, 6 oseb pa je bilo lahko telesno poškodovanih. Pridržani so bili 4 vozniki, ki so prekoračili dovoljeno stopnjo alkohola v izdihanem zraku, in sicer po en na območju Policijskih uprav Ljubljana, Kranj, Novo mesto in Celje. Prav tako so policisti Policijske uprave Maribor zasegli 1 vozilo, zaradi storitve hujšega prekrška,

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti opravili 22 intervencij na javnem kraju in 13 v zasebnih prostorih. Kršitelj javnega reda in miru je bil pridržan na območju Policijske uprave Celje.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 24 tatvin, 10 vlomov, 6 poškodovanj tuje stvari, 4 lahke telesne poškodbe ter po 1 kaznivo dejanje ponarejanje denarja in ponarejanje listin ter kaznivo dejanje v zvezi z mamili.