supet-luna, sankt-peterburg Svet24.si

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

Vrtec igralnica otrok Svet24.si

Ministrstvo: Sprememba vrtčevskih normativov ...

848456_280-yapi Necenzurirano

Na drugem tiru se zapleta: Turki v težavah, kaj ...

marta kos henri geaz emporium pl Reporter.si

Marta Kos s soprogom iz Švice že kupuje kostime ...

padec omrzel Ekipa

Jasno je, kakšno je zdravstveno stanje mladega ...

David Niven v filmu Očaranost (1948) Revija Stop

Gentleman klasičnega Hollywooda

simundza Ekipa

Bodo Turki odpustili Šimundžo? Trma, ki bi ...

Kronika Novo mesto

Bolgar prevažal ukradenega Wolkswagna

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.12.2012 11:30

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 18 nujnih primerih. Obravnavali so prometno nesrečo, v kateri je nastala materialna škoda in večkratnemu kršitelju cestno prometnih predpisov zasegli osebni avtomobil. Posredovali so zaradi dveh kršitev javnega reda in miru na javnem kraju. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Posredovali so zaradi zgostitev prometa in ovir na vozišču.

ZASEG VOZILA
Novomeški prometniki so 10. 11. nekaj po 14. uri med kontrolo prometa v Bršljinu ustavili 57-letnega voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da kršitelj vozi avtomobil kljub odločbi sodišča o začasnem odvzemu vozniškega dovoljenja. Renault master so mu začasno zasegli in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

VLOM
Na parkirnem prostoru v Novem mestu je nekdo vlomil v osebno in tovorno vozilo in odtujil torbico z mobilnim telefonom in dokumenti in nivelirni laser. Škode je za okoli 1200 evrov.

ZASEGLI UKRADEN AVTOMOBIL
Policisti na mejnem prehodu Obrežje so med opravljanjem mejne kontrole na izstopu iz države ugotovili, da 29-letni državljan Bolgarije na tovornem vozilu prevaža ukraden Volkswagen golf. Avtomobil, ki je bil ukraden v Italiji, so zasegli in o ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.