alenka-pinterič Svet24.si

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne ...

ana-petrič Svet24.si

Slovenka leta Ana Petrič žrtev tako imenovanega ...

robert golob pl2 Necenzurirano

Fides je zlomil Cerarja, zdravstveni lobiji ...

marta kos pl Reporter.si

Marta Kos nima izgovora: udbovske evidence so ...

šeško oblak Ekipa

Dvoboj Oblaka in Šeška se je začel ...

Pesem Evrovizije 2025 Revija Stop

Slovenija bo sodelovala na Evroviziji 2025

matjaz kek 24 pm Ekipa

Matjaž Kek med trenersko elito: selektorja ...

Kronika Nm

32 nesreč

Piše: Radio Krka

Čas objave:
22.03.2013 06:25

Policisti so minulo noč po Sloveniji obravnavali 32 prometnih nesreč, 59 kršitev javnega reda in miru ter 52 kaznivih dejanj.

Na področju prometne varnosti se je zgodilo 7 prometnih nesreč, v katerih je 1 oseba umrla, 8 oseb pa je bilo lažje poškodovanih. Danes zjutraj okoli 4. 30 se je v Škofji Loki zgodila prometna nesreča, v kateri je voznik osebnega avtomobila trčil v pešca, ki je nenadoma stopil na cesto. Pešec je zaradi poškodb umrl na kraju nesreče. V preostalih 25 nesrečah pa je nastala le premoženjska škoda. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan 1 voznik na območju Policijske uprave Celje.

Na področju javnega reda in miru je bilo opravljenih 51 intervencij na javnih krajih in 8 v zasebnih prostorih. Pridržani so bili 4 kršitelji javnega reda, in sicer 3 na območju Policijske uprave Ljubljana in 1 na območju Maribora.

Na področju kriminalitete je bilo preko noči evidentiranih 25 tatvin, 19 vlomov, 2 kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari ter po 1 kaznivo dejanje ropa, lahke telesne poškodbe, nasilja v družini, izsiljevanja, prepovedano prehajanje meje in povzročitev splošne nevarnosti.