spice gilrs, 1997 Svet24.si

Nekdanja Spajsica iskreno spregovorila o težkih ...

kovček, potovanje, ženska Svet24.si

98-letnica iz Nove Gorice prestrašila domače, ...

FRANCI ZAVRL Necenzurirano

Kitajci nočejo imeti več nič z Zavrlom in ...

Boštjan Aver_26_Foto- Barbara Reya.JPG Reporter.si

Laž v demantiju: Janšev poslanec Mojškerc je ...

maribor boromisa Ekipa24.si

Brez zadržkov! Iz Olimpije jasno o incidentu ...

Giovanni Barreca z ženo, ki jo je neusmiljeno pokončal, saj je bil (in še je) prepričan, da je v nje Odkrito.si

Pokončal družino, ker je želel izgnati hudiča

slovenski navijaci Ekipa24.si

Dončić izgubil na krut način, kar pa je naredil...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Varna uporaba zaslonov in spleta

Piše: R.K.

Čas objave:
06.12.2022 13:02

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: Dobrodelna in solidarnostna nota mladih v Krškem; O varni in odgovorni uporabi zaslonov in spleta v novomeški knjižnici; Pridobljena so dovoljenja za ureditev Ceste krških žrtev

SVET NA KRKI

Vesoljsko plovilo ameriške vesoljske agencije Nasa Orion je včeraj sklenilo svojo pot okrog Lune in se vrača proti Zemlji. Misija Artemis 1, v sklopu katere je potekala pot plovila, je uvod v stalno človeško prisotnost na Luni in naj bi predstavljala odskočno desko na poti na Mars.

Zveza potrošnikov Slovenije se po kampanji za nakup sušilnih strojev s toplotno črpalko podaja v skupinski nakup klimatskih naprav. V prvi polovici februarja bodo predstavili izbranega ponudnika in modele, ki bodo na voljo. Odločitev o nakupu bodo morali potrošniki sprejeti čim prej, saj ponudba velja do prodaje pogodbeno zagotovljenih količin oziroma najpozneje do konca marca 2023.

KRKA DOMA

Pridobljena so vsa potrebna dovoljenja za izvedbo 2. faze zapore Ceste krških žrtev, ki zajema zaporo ceste od bencinskega servisa OMV do križišča pri Mercatorju v Krškem. Fizična zapora bo, v primeru ugodnih vremenskih razmer, izvedena v roku 10 dni. Izvedba 2. faze ureditve bo trajala predvidoma do marca prihodnje leto.

December je mesec obdarovanj in dobrodelnosti. V Osnovni šoli Leskovec pri Krškem so nedavno uspešno zaključili dobrodelno akcijo zbiranja šolskih potrebščin za otroke na Madagaskarju. V decembru pa, po besedah ravnateljice Jožice Repše, pripravljajo še nekaj projektov.

V Knjižnici Mirana Jarca Novo mesto so za vse, ki potrebujejo pomoč pri uporabi spleta vzpostavili SOS točko – Skupaj Osvojimo Splet, kjer nudijo osebno pomoč pri namestitvi spletnih in mobilnih aplikacij ter uporabi e-storitev.

Osrednja informativna oddaja 6.12.2022