viktor orban Svet24.si

Orban ne bo podrl Ukrajine, dokler ne zagotovijo ...

REPORTER 39_svet Svet24.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

DSD Necenzurirano

V zasebnem zdravstvu je denar: s prodajo klinike ...

nevenka cresnar pergar pogreb pl Reporter.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

primoz roglic pm Ekipa24.si

Res zapušča Jumbo-Vismo? Roglič v svojem slogu ...

\"Sunny Side of London\" je več kot le pesem; je metafora za koncertno prizorišče, kjer se skupina in Odkrito.si

Joker Out - Poglejte, kakšen odnos imajo z ...

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: Kočevje za vključitev med satelitske urgentne centre

Piše: R.K.

Čas objave:
07.12.2022 13:02

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: Začetek dolgo pričakovane gradnje pri Osnovni šoli Loka v Črnomlju; Za vključitev med satelitske urgentne centre so predvideni tudi v Kočevju.

SVET NA KRKI

Več kot 3000 nemških policistov je danes v enajstih od 16 zveznih dežel, pa tudi v Avstriji in Italiji, izvedlo racije in aretirala 25 članov skrajno desnega gibanja Državljani rajha, osumljenih načrtovanja terorističnega napada na parlament. Gre za eno največjih policijskih akcij v državi doslej.

Stroški dela za dejansko opravljeno delovno uro so bili v tretjem četrtletju povprečno za odstotek in pol višji kot v enakem obdobju lani. To pomeni umiritev rasti v primerjavi s četrtletjem prej, ugotavljajo na statističnem uradu. Stroški dela so se najizraziteje zvišali v dejavnosti oskrba z električno energijo, plinom in paro.

KRKA DOMA

V Črnomlju so z odkritjem spominske table včeraj uradno začeli dolgo pričakovano gradnjo novega dela Osnovne šole Loka. Njen starejši del, ki ga je močno načel čas, dodatno pa ga je leta 2018 poškodovala debela toča, so že porušili in na njegovem mestu ulili temeljno betonsko ploščad za novogradnjo. Celotna naložba bo stala dobrih 12 milijonov evrov.

Predlog delovne skupine zdravstvenega ministrstva o reorganizaciji mreže nujne medicinske pomoči je naletel na kritike v nekaterih občinah. Za vključitev med satelitske urgentne centre so po predlogu predvideni v Kočevju, kjer so v tamkajšnjem zdravstvenem domu v prenovo objekta, da bi ustrezal zahtevam, vložili več kot 2 in pol milijona evrov.

Osrednja informativna oddaja 7.12.2022