viktor orban Svet24.si

Orban ne bo podrl Ukrajine, dokler ne zagotovijo ...

REPORTER 39_svet Svet24.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

DSD Necenzurirano

V zasebnem zdravstvu je denar: s prodajo klinike ...

nevenka cresnar pergar pogreb pl Reporter.si

Pogreb leta ljubljanske elite: kdo vse je prišel ...

primoz roglic pm Ekipa24.si

Res zapušča Jumbo-Vismo? Roglič v svojem slogu ...

\"Sunny Side of London\" je več kot le pesem; je metafora za koncertno prizorišče, kjer se skupina in Odkrito.si

Joker Out - Poglejte, kakšen odnos imajo z ...

krznar maribor Ekipa24.si

Se je Krznar res poslavljal od nogometašev? ...

KRKA OB ENIH

Krka ob enih: brez obiskov v brežiški bolnišnici

Piše: R.K.

Čas objave:
30.11.2022 12:41

V današnji osrednji informativni oddaji Krka ob enih: V brežiški bolnišnici prepovedali obiske pacientov; Vas je v prometu ogrožal voznik rdečega vozila Alfa romeo?; Krkaši vknjižili še eno zmago.

SVET NA KRKI

Obseg prodaje v storitvenih dejavnostih in trgovini je bil septembra za 0,2 odstotka manjši kot avgusta. Pri tem se je zmanjšal le v storitvenih dejavnostih, v trgovini se je povečal. Na letni ravni je bil skupni obseg prodaje večji za 5,9 odstotka, največji upad pa je bil tako na mesečni kot letni ravni v poslovanju z nepremičninami.

Močan veter danes povzroča težave v prometu v priobalnih delih Hrvaške, kjer sunki burje dosegajo hitrost do 110 kilometrov na uro. O močnem vetru in posledičnih omejitvah Hrvatski autoklub poroča na avtocesti med Reko in Zagrebom ter avtocesti Zagreb-Split-Ploče blizu viadukta in predora Sveti Rok. Na Krškem mostu so zaradi silovitega vetra prepovedali promet za motorje in kamp prikolice. Promet so za večnadstropne avtobuse, vozila s kamp prikolicami in motorje prepovedali tudi na nekaterih delih Jadranske magistrale.

KRKA DOMA

V Splošni bolnišnici Brežice so zaradi vnosa covida v bolnišnico prepovedali oz. preklicali obiske svojcev pri pacientih. Pojasnili so, da gre za okužbo na internem oddelku. Obiski so možni le po dogovoru s predstojnikom oddelka ali pristojnim zdravnikom. Prepoved velja od danes, so še sporočili.

Včeraj smo poročali o dogajanju v okolici Novega mesta, ko je osumljenec bežal pred policisti in namerno trčil v službeno vozilo policije. Iz PU Novo mesto so sporočili, da so novomeški kriminalisti že ugotovili identiteto pobeglega voznika, gre za 35-letnega osumljenca iz okolice Novega mesta. Hkrati pozivajo vse, ki so bili v ponedeljek, 28. novembra, med 17. in 17.20 udeleženi v prometu
na relaciji Kronovo - Otočec - Gumberk, Dolenja vas in jih je voznik osebnega avtomobila Alfa romeo rdeče barve ogrožal, da to sporočijo na številko 113.

Košarkarji Krke tudi po 13. uradni tekmi v letošnji sezoni ostajajo neporaženi. Tokrat so v 8. kolu Lige Nova KBM premagali Šentjur s 85:66. Krkaše nova tekma čaka ta petek, ko bodo gostovali pri Zlatorogu v Laškem.

Osrednja informativna oddaja 30.11.2022