navijaci-kosovo-stozice Svet24.si

Sredi Ljubljane je bilo videti, kot bi igrali na ...

utrujenost Svet24.si

Izčrpani? Razlog je morda v tej vsakodnevni ...

Ljubljana, Bavarski dvor, napad, LPP, nož Necenzurirano

Ko so izvedeli, da ni napadel migrant, ampak ...

janez jansa pl Reporter.si

Ekskluzivni intervju z Janezom Janšo: po 9. letih...

jan-oblak, slovenija-kosovo Svet24.si

Vse smo vedeli, vse so vedeli, a se nis(m)o znali ...

medex, propolis Svet24.si

Ta naravni izvleček skrajša simptome prehlada za...

čevlji Peter Skubic Njena.si

Zimzeleni čevlji, ki so top izbira tudi to zimo

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih – V Zalogu ostaja še okoli 2.500 ton odpadkov

Piše: Radio Krka/R.M.

Čas objave:
17.12.2019 13:05

V informativni oddaji "Krka ob enih" je bila danes z vami Renata Mikec.

SVET NA KRKI:  Približuje se začetek gradnje tretje razvojne osi. Dela na severnem in južnem delu osi naj bi stekla prihodnje leto. Zdaj potekajo aktivnosti za odkupe zemljišč in objektov, predvidenih za rušenja.

Pri Pavlovi vasi v občini Brežice se je včeraj popoldne zgodila prometna nesreča, ko je močno vinjen 25-letni voznik izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo. Vozilo je zagorelo, voznik in sovoznik pa sta prej izstopila nepoškodovana.

Slovenec je zmagovalec McLarnovega razvojnega projekta. Kevin Siggy Rebernak, ki se je najprej v konkurenci 100.000 voznikov iz vsega sveta uvrstil v finale šesterice, je nato premagal še preostalih pet tekmecev.

KRKA DOMA: S pogorišča v Zalogu so odstranili pogodbeno določeno količino odpadkov, vendar tam ostaja še najmanj 2 tisoč ton odpadkov. Bo tudi te odpeljal krški Kostak?

V Krškem so včeraj dokončali in odprli mestno obvoznico. Gre za projekt najmanj desetletja, če ne celo dveh ali treh desetletij. Zdaj bo na vrsti popravilo od tovornih vozil uničena Cesta krških žrtev.

Na Dolenjskem se obetajo ukrepi za posodobitev cvička, saj želijo dolenjskega posebneža, katerega prodaja zadnja leta upada, osvežiti, mu dati bolj sadno noto in ga prilagoditi sodobnemu okusu.

Podrobneje o vsem v oddaji »Krka ob enih«.