bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO: Krka ob enih - V Sevnici vzpostavili službo prvih posredovalcev pri reševanju življenja

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.11.2019 13:04

V informativni oddaji "Krka ob enih" sem bila danes z vami Mojca Prosenc.

SVET NA KRKI: Poštni delavci so opolnoči začeli stavko. Vodstvo pošte zagotavlja, da uporabniki poštnih storitev stavke, ki bo trajala do preklica, večinoma ne bodo občutili. 

Akcijski načrt za izvedbo repatriacije Slovencev iz Venezuele je pripravljen. Ko ga bo vlada potrdila, bodo stekle priprave na izvedbo repatriacije prvih posameznikov v Slovenijo.

Danes goduje sv. Martin - zaščitnik vinarjev. Vinogradniki in vinarji danes zaznamujejo martinovo, za njih prazničen čas, ko se vegetacijska doba umiri in gre narava počasi proti zimskemu počitku.

KRKA DOMA: Zdravstveni dom Sevnica, občina Sevnica in Gasilska zveza Sevnica so podpisali dogovor o vzpostavitvi službe prvih posredovalcev za izvajanje temeljnih postopkov oživljanja in uporabe avtomatskega zunanjega defibrilatorja.

Na delu območja metliške Beti, ene vodilnih evropskih proizvajalk barvane poliamidne preje, se bodo naselila nova podjetja. Beti, ki uporablja le še polovico svojih površin, namreč nepotrebna in neopremljena zemljišča prodaja in skupaj z občino snuje novo industrijsko cono.

Ob stoletnici rednih filmskih predstav v Novem mestu posvečajo akcijo zbiranja spominov tematiki kinematografije. Če doma hranite fotografije zunanjosti in notranjosti stavb kinematografov, kino sporede, filmske letake, plakate, vstopnice ali bi z njimi delili doživetja in spomine z obiskov kino predstav, vas vabijo k sodelovanju.

Osrednja informativna oddaja, 11.11.2019

Krka ob enih