Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

KRKA OB ENIH Novo mesto

AVDIO - Krka ob enih - Novost v porodnišnici Brežice

Piše: M.K.

Čas objave:
24.01.2019 13:05

V informativni oddaji Krka ob enih, je bila danes z vami Martina Kuplenk.

SVET NA KRKI: Zveza svobodnih sindikatov Slovenije je na ministrstvo za finance in za delo ter na poslanske skupine naslovila dopis, v katerem jih poziva k spremembi zakona o dohodnini in dohodninske lestvice za leti 2019 in 2020. Na Hrvaškem vreme ovira promet, na Jadranu rdeč alarm zaradi burje. 

KRKA DOMA:  Brežiška bolnišnica z dodatno nadstandardno ponudbo ginekološko-porodnega oddelka. Je tudi vas ogoljufal 34-letni moški iz Posavja? Osumljenec je lani na območju Posavja, Dolenjske, Suhe Krajine in Ljubljane oškodovancem lažno obljubljal dobavo osebnih avtov po znatno nižji ceni od tržne. Predplačilo v gotovini si je prilastil in z oškodovanci prekinil stike. V več primerih je preko družbenega omrežja navezal stik z ženskami, katerim se je predstavljal pod različnimi lažnimi imeni. Z njimi se je tudi srečal, vzpostavil ljubezenski odnos in si z različnimi lažmi in pretvezami od njih izposojal denar, ki ga ni imel namena vrniti. Morebitne oškodovance tega ali podobnih primerov goljufij pozivajo, da o tem obvestijo policiste na najbližji policijski postaji.
V Galeriji Kocka v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu bodo jutri odprli razstavo akademskega slikarja Jožeta Marinča. Razstavo Kaplja bodo odprli jutri ob 18.uri, Marinčeva dela pa bodo v novomeški Kocki na ogled mesec dni.
 

Krka ob enih, 24.01.2019

Informativna oddaja Radia Krka ob 13. uri