pedofil, pedofilija, spolna zloraba Svet24.si

Javno dostopna spletna mesta preplavile pedofilske...

riki-balance-hotel, požar Svet24.si

Foto: Požar v Rikli Balance Hotelu na Bledu ...

onkologija, gradbišče, maribor Necenzurirano

Mariborska onkologija: kdo je kriv za zamude in ...

urban stojan ana ros pl Reporter.si

Novi soprog Ane Roš obsojen na leto in tri mesece...

doncic Ekipa

Tudi Dončić je na nogah, nad tem pošastnim ...

Življenje na tehtnici5 Njena.si

Koliko so v 7 tednih shujšali tekmovalci?

tadej pogacar urska zigart Ekipa

Sanjska sezona, sanjske počitnice: kam Pogačar ...

Jutro na Krki

Žalostno dekle pozdravlja nov album PLATEAUJA v letu 2025

Piše: RK

Čas objave:
18.10.2024 10:30

PlatEAU je včeraj izdal novo pesem in videospot z naslovom Žalostno dekle, ki že navdušuje pop rock glasbeno sceno.

V Jutru na Krki sta se Tjaši pridružila dva člana Plateauja, Andrej Kaferle in Gapšer Turk. Predstavila sta novo pesem, ki so jo izdali včeraj z naslovom Žalostno dekle. Besedilo in glasbo za pesem je ustvaril Gašper Turk, ki pesem opiše z besedami: Melanholična polnočna zgodba odeta v toplo zlato prepletajočih se inštrumentov.

Pravijo, da je Žalostno dekle čustveno nabit komad, saj gre za resnične dogodke in se ta sentiment potem lahko prenese na publiko in tako pesem bolj čutijo.

Produkcijo pesmi je prevzel Gregor Bajc, ki je poskrbel, da je komad tehnično dovršen, hkrati pa je ohranil pristno energijo skupine.

Snemanje zasedbe je potekalo na dveh različnih lokacijah. Prvi del so člani posneli februarja v Mostarju, zaključna faza pa se je odvila v poletnih mesecih v studiu Lotos Music v Šentjerneju.


Za vizualno plat singla je poskrbela produkcijska hiša Remkora, ki je z režiserko Evo Kučera Šmon ustvarila nadvse izrazit videospot, posnet septembra v Ljubljani.

Člani Plateau so na glasbeni sceni prisotni že nekaj let, vendar z novim materialom dokazujejo, da šele zdaj prihajajo v polno ustvarjalno moč. Njihov drugi album, ki bo izšel v letu 2025, obeta še več glasbenih presenečenj in raznovrstnih zvokov. Ob "Žalostnem dekletu" je občinstvo že napeto pričakovalo, kaj bo sledilo, saj se zdi, da Plateau s svojo iskreno in predano glasbo ter dovršeno produkcijo postavlja nove mejnike na slovenski glasbeni sceni.

#plateau, #jutronakrki
Plateau na obisku v Jutru na Krki
RK

Gašper in Andrej sta v Jutru na Krki Tjaši priznala, da nista pozabila svoje obljube, da bo nastopala v njihovem videospotu leta 2025. Ali bo to res pa izvemo drugo leto. Več o pogovoru, igri Končaj stavek in zabavi na Krki pa lahko prisluhnete v spodnjem posnetku.

Intervju Plateau

Plateau