katamaran, Simplicity Svet24.si

Na katamaranu našli sledove krvi, pogrešana ...

nova gorica, bomba Svet24.si

250 kilogramsko bombo bodo najverjetneje ...

1702382906-dsc2167-01-1702382890043 Necenzurirano

Žibertova banka prihaja v roke srbskega tajkuna

zibert prednik hot sd pl Reporter.si

Smo ujeli bodoče vodstvo SD? Jani Prednik, Klemen...

slovenija ronaldo Ekipa24.si

Končno! Vstopnice za tekmo Slovenija - ...

vesna Njena.si

Metka Gabrijelčič, zvezda filma Vesna, praznuje ...

hrvaska lovren Ekipa24.si

Legendarni nogometaš udaril po hrvaškem ...

Jutro na Krki

Kaj Marku Vozlju pomenijo številke 55, 33, 15 in 10?

Piše: R.K.

Čas objave:
11.12.2023 10:35

Ponedeljkovo Jutri na Krki s Tjašo in Arnejem je popestril eden in edini Marko Vozelj, ki te dni predstavlja svojo novo pesem Ni mi žal.

Čeprav je Marku najljubši letni čas poletje, pa ima vseeno zelo rad božično - novoletne praznike, čeprav smrekice v svojem domu še vedno ni postavil. 
Marko svoje zasebno življenje ne izpostavlja javnosti, vseeno pa je Tjašo in Arneja vseeno zanimalo ali je njegova žena tudi njegova prva ljubezen ali ne. Odgovor skupaj z ostalimi zanimivostmi lahko slišite v priloženem posnetku, kjer pa boste izvedeli tudi kakšen koncert pripravlja ob zaključku letošnjega leta. 

marko-vozelj, jutro-na-krki, tjaša-jerman, arnej-ivkovič
Marko Vozelj v Jutru na Krki s Tjašo in Arnejem
R.K.

NI MI ŽAL je pesem za vse iskrene ljubezni, ki niso dočakale svojega srečnega konca.

Pesem govori o ljubezni, ki se konča. To ni prijetna stvar, a glavno sporočilo pesmi pravi: «Ni mi žal, ni mi žal, da sem v življenju te spoznal, ni mi žal za vse to, hvala ti, čeprav je to slovo.«

Naša sreča in ljubezen ni samo trenutni odsev našega življenja ampak je zaobjem vseh naših življenjskih izkušenj. Tudi tiste nesrečne ljubezni oziroma neprijetni življenjski dogodki so kamenčki v mozaiku našega življenja in so neprecenljivi, da lahko ljubimo naprej.V trenutku razhajanja pozabimo na vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli z nekom in naredimo ali izrečemo kaj takega za kar nam je včasih žal, zato mislim, da smo lahko hvaležni za vsakega in za vse kar nam pride v življenju naproti. Vsaka izkušnja, dobra ali manj dobra, je veliko vredna, ker se iz nje nekaj naučimo, nas oplemeniti in utrdi.

To je pesem za vse iskrene ljubezni, ki niso dočakale svojega srečnega konca, so pa del nas in naše sedanje sreče, ljubezni in življenja.