902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Zabavno Novo mesto

VIDEO: HIT DNEVA - Antonija Šola "Volimo se volimo"

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.07.2016 07:33

V današnjem hitu dneva poslušamo Antonijo Šola in njeno poletno skladbo Volimo se volimo.

Antonija Šola nam je to poletje pripravila pravo glasbeno poslastico z nalezljivim besedilom in zapeljivim plesnim ritmom z naslovom "Volimo se volimo".

Simpatična Antonija, ki je pesem izdala pri založbi Croatia Records, je v videospotu obkrožena s skupino zapeljivih deklet, ki jih je v objavi na družbenem omrežju najavila kar s hashtagom #sholasangels, s katerimi se vidno zabava na plažah in po klubih v Istri.

Dekleta so snemala vroče poletne prizore videospota kar na plaži v Medulinu, s tem pa izzvale veliko zanimanja in navdušenja pri kopalcih, ki so jih spremljali vse tri dni snemanja. Prizore, ko se zabavajo v klubu, pa so posneli kar med večerno zabavo deklet.

»Videospot je nastal spontano, tako je namreč videti dopust z mojimi prijateljicami. Kamere nismo niti zaznale, me smo se zabavale, kopale, uživale, hodile ven, tako da je videospot svojevrsten reality show mojega dopusta s prijateljicami,« je o snemanju videospota, ki ga je tudi tokrat pripravila njena stalna ekipa, ki jo vodi režiser Igor Vignjević. povedala energična Šola.


Antonija se je tudi tokrat, kot v večini svojih pesmi, podpisala pod glasbo in besedilo, skupaj s producentom Branimirom Mihajlevićem. Povedala je, da ima poletni veliko inspiracije, zato kot avtorica sodeluje tudi pri mnogih drugih pesmih hrvaških zvezd in pevcev.

Poleti bo nastopala skupaj s svojo spremljevalno skupino, na koncertih pa boste lahko slišali njene uspešnice, med drugim tudi: "Zovem da ti čujem glas", "Milijun poljubaca", "Nezgodna", "Samo u parfemu", "Volim osmijeh tvoj", "Pratim te", "Što ti dadoh", " Srce nije kamen"...

Pravi, da obožuje koncerte na katerih se lahko sreča s svojo publiko, rada pa ima tudi sodelovanje s kolegi glasbeniki, ki jo z vsako novo pesmijo ponovno inspirirajo.