sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Zabavno Ljubljana

Ritem mladosti s Siddharto, Big Foot Mamo in DJ Umkom

Piše: Radio Krka

Čas objave:
09.12.2016 08:54

Tradicionalni kreativno-zabavni dogodek za mlade Ritem mladosti letos beleži deseto izdajo. Nocoj bosta v Areni Stožice sočasno nastopili skupini Siddharta in Big Foot Mama. Tomi Meglič iz Siddharte je koncert naznanil za "rockovski vrhunec leta". Večer bosta zaznamovala še nastopa DJ dua Filatov & Karas ter DJ Umka. Dogodek je razprodan.

Ritem mladosti že desetletje organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel, ki letos obeležuje 20. obletnico delovanja, ter Radio Antena. Jubilejni dogodek organizatorji napovedujejo kot pravo "glasbeno poslastico". Prvič bosta namreč na dvojnem odru hkrati koncertirala dva največja slovenska benda, ki sta že sama polnila Stožice - Siddharta in Big Foot Mama.

Koncert bo potekal v slogu velikih svetovnih rock spektaklov. Dvourni program največjih uspešnic bosta priljubljeni skupini obogatili z nekaj prav za ta dogodek pripravljenimi presenečenji.

Kot piše na uradni spletni strani dogodka, je po besedah Megliča članom Siddharte v čast ustvarjati z Big Foot Mamo, do katerih že več kot 20 let gojijo veliko spoštovanje. "Oni so pred nami orali ledino, zdaj bomo končno orali in žgali skupaj - na istem odru in na prav poseben način. Združili bomo energijo in postregli z nepozabnim koncertom."


Da bo koncert poseben, so se strinjali tudi člani Big Foot Mama: "Ne le, ker se bomo po enem letu vrnili v Stožice, ampak predvsem, ker bomo tokrat na odru skupaj z našim glasbenimi kolegi. Večkrat smo že nastopali na istih prizoriščih, a še nikoli skupaj. To bo enkratno doživetje, kaj točno pripravljamo, pa naj zaenkrat še ostane skrivnost."

Iz Moskve bosta na Ritem mladosti kot posebna gosta priletela Filatov & Karas, udarni DJ duo, ki je poletje zaznamoval z uspešnim remiksom skladbe Don't Be So Shy francoske pevke Imany, pohod po radijskem etru, lestvicah in klubih pa nadaljuje z uspešnicama Satellite in Tell It To My Heart.

Posebnost pa bo tudi, da bo nocoj na Ritmu mladosti priljubljeni DJ Umek prvič vrtel v Stožicah. To bo njegov prvi nastop v Sloveniji po razprodani 20-letnici Ambasade Gavioli. Regionalni pionir elektronske glasbe velja za enega najbolj priljubljenih techno didžejev in producentov na svetu ter je že desetletje član prestižne lestvice najboljših 100 didžejev. Posebej za Ritem mladosti je prekinil svoj napovedani enoletni premor od slovenskih odrov.