oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Zabavno Benetke

Križarka, polna seksa, prihaja v Slovenijo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
08.06.2016 11:34

Mehiška družba Original Group, ki je najela luksuzno križarko Azamara Cluba »Desire Cruise«, bo od 26.septembra do 3. oktobra prihodnje leto iz Benetk odplula na 8-dnevno križarjenje do Splita in Dubrovnika, ob povratku v Benetke pa se bo 1.oktobra ustavila tudi v Kopru. Na 180-metrski jahti bodo zgolj potniki, željni seksualnih dogodivščin po turističnem programu »Hrepenenje«.

Na razkošni, letos povsem prenovljeni ladji z osmimi palubami, bo 690 parov, za katere bo skrbela več kot 400 članska posadka. Na krovu bodo izključno pari, ki jih zanimajo nove seksualne izkušnje, v programu pa so tudi različne predstave – tako imenovani performansi, delavnice za pare in tematski večeri. Cena potovanja je od 2.583 evrov po osebi v dvoposteljni kabini, do skoraj 10 tisoč evrov v najrazkošnejši kabini. Tovrstno organizirano križarjenje na luksuzni jahti je prvo takšno v vodah Jadranskega morja, sicer pa je Original Group znan tudi po treh podobnih dopustniških destinacijah na kopnem - v Mehiki in po podobnih programih na križarkah drugod po svetu.

Na 8-dnevnem erotičnem potovanju pa bodo kljub temu postavljena pravila obnašanja. »Ne« bo pomenilo »ne«. Golota bo dovoljena le v zasebnih kabinah, na bazenih in v posebej za to označenih prostorih, med drugim tudi v eni od igralnic. Spolne aktivnosti bodo dovoljene le v zasebnih kabinah in v posebej označenih prostorih. Fotografiranje ali snemanje v prostorih, kjer je dovoljena golota, bo prepovedano. Prostitucija na ladji je strogo prepovedana, prav tako tudi droge. Prepovedano je tudi kajenje v kabinah, globa pa znaša 250 dolarjev. Na krovu bodo lahko izključno pari, saj program »Hrepenenje« ni na voljo za samske. Vsako nasilno vedenje in neprimerno obnašanje bo kaznovano, saj bo takšen potnik moral v naslednjem pristanišču zapustiti ladjo.