Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Zabavno Novo mesto

Kakšen je pa vaš?

Piše: Radio Krka

Čas objave:
11.09.2016 17:04

Avto namreč. Se spomnite prizora iz filma Njeni tastari, ko Robert de Niro pravi Stillerju, da zelene avtomobile vozijo geniji, ampak saj ga tako ali tako ni izbral on, ko mu pred tem Ben razloži, da mu ga je pač izbral prodajalec. No, kakorkoli, svojo barvo prevoznega sredstva ste najbrž izbrali sami. In ta naj bi povedala nekaj o vaši osebnosti.

Rdeča - No, pri tej barvi skoraj ni nobenega dvoma, ne? To je barva ognja in rdeče avtomobile navadno vozijo ljudje, polni energije, ljudje hitrih gibov, hitrih reakcij, pogumni in ambiciozni. Ne bodite presenečeni, če boste našli precej "naspidirano" osebo za volanom rdečega avtomobila, ki vas bo prišla nadreti, če boste ustavili pri rumeni. Tisti z rdečimi pač radi vozijo hitro …

Črna - Malce agresivni znajo biti vozniki črnih avtomobilov. Radi razkazujejo svojo moč in navadno črna barva pogojuje tudi dober in močan avto. Največkrat so pretirano ambiciozni in hočejo, da vse na njih kriči, kako uspešni so. Zanje ni dobro nič, kar ni najboljše. Vendar nikoli ne dvomite o njihovem dobrem okusu!

Srebrna in siva
- Ponavadi takšne avtomobile vozijo ljudje, ki nočejo izstopati, so umirjeni in mogoče celo malce oddaljeni od vsega dogajanja. Zanje je avto le prevozno sredstvo, da pridejo iz kraja A v kraj B. Navadno so to zanesljivi in pridni delavci, ki tudi poraze sprejemajo z neverjetno mirnostjo. Prijetni ljudje, s katerimi se je lahko pogovarjati in jim lahko zaupate.

Bela
- Bela je bila vedno simbol nedolžnosti in čistosti. Ljudje z belimi avtomobili so velikokrat rigorozno natančni in že majhno odstopanje jih lahko spravi iz ravnotežja. Po drugi strani pa znajo biti zasanjani in vedno iščejo višji smisel v življenju. Zanje je status kar precej pomemben.


Modra - Največkrat vozijo modre avtomobile umirjeni vozniki, ki znajo uživati življenje. Svet je zanje lep in zato si vzamejo čas, da opazujejo svet okoli sebe. Njihova narava je umirjena in sproščena. Znajo biti rahlo konzervativni, vendar so na splošno prijetne osebe, s katerimi ni težko navezati stika. Največkrat so zelo previdni vozniki.

Rumena, oranžna
- Barvi že sami po sebi kričita: Poglejte me, tukaj sem! in tudi: Akcija! Ljudje, ki izberejo ti dve barvi, so polni energije in zagona. So idealistični, živahni in spontani. Večkrat malce neprevidni pri vožnji in rahlo objestni. Vendar s toliko veselja do življenja, da imajo navadno veliko prijateljev in ne moreš si kaj, da jih ne bi imel rad.

Zelena - Največkrat vozijo zelence umirjeni ljudje, ki imajo radi okolje in naravo. So dobri opazovalci in dostikrat lahko opazijo takšne detajle, ki jih vsi drugi spregledajo. Ker večkrat stvari zadržijo zase, lahko njihova čustva kar naenkrat izbruhnejo na dan v najbolj nenavadnih trenutkih.