boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Zabavno Ljubljana

Jesenske novosti na Planet TV

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.06.2016 12:27

Na novo sezono se že pripravljajo tudi medijske hiše. Jeseni na Planet TV prihajata dve novosti – adrenalinski resničnostni šov Skoči! in nova slovenska serija Družine na preizkušnji.

Resničnostni šov Skoči! prinaša ekstremne preizkušnje. Znani obrazi se bodo v vlogi tekmovalcev znašli v najtežji bitki svoje kariere, ko bodo morali premagati druge in predvsem samega sebe. Ustvarjalci oddaje napovedujejo adrenalinsko tekmo v zimskih disciplinah, ki ji vsakič sledi vrhunec - skok s prave smučarske skakalnice.

Nova slovenska serija Družine na preizkušnji pa je posneta po resničnih dogodkih. Serija želi razkriti, kaj se zgodi, ko se nenadoma prekine najpomembnejša, najmočnejša in najbolj čustvena vez v našem življenju – družinska. Na televiziji Planet TV napovedujejo, da se bodo dotaknili preizkušenj in resničnih zgodb, ki jih piše življenje, pokukali v najbolj intimne misli junakov, ki bodo poskrbeli za močna čustva in dramatične preobrate družinskih skrivnosti.


Seveda pa jesen prinaša tudi zabavne klasike, ki bodo ponudile nove zaplete in sveže tekmovalce. Vračajo se Ena žlahtna štorija, Kmetija: Nov začetek in Glej, kdo kuha. Z jesenjo se v ustaljen ritem vračajo tudi Planet Danes, Ta teden z Juretom Godlerjem in Galileo, pred začetkom pletja sporočajo s Planet TV.