sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Robbie Williams – Love my Life

Piše: Radio Krka

Čas objave:
10.11.2016 07:34

Britanski glasbenik Robbie Williams je izid novega albuma napovedal s singlom ‘Party Like A Russian‘, njegov naslov pa je razložil, da je zajel vsak trenutek tega sveta. ‘Love My Life‘ je bil drugi singl, ki ga je Robbie predstavil tik pred izidom albuma. In izbrali smo ga za današnji Hit dneva.

Povedal je tudi, da se je odločal med dvema besedama za naslov: ‘light’ ali ‘heavy entertainment’. »Želel sem velik zbor, univerzalne verze in univerzalne melodije. Cilj tega eksperimenta je bil naresti kar se da velik album.«

‘Love My Life‘ je bil drugi singl, ki ga je Robbie predstavil tik pred izidom albuma. Napisal ga je skupaj z Johnnyjem McDaidom (Snow Patrol), pesem pa je posvetil svojim otrokom z upanjem in ambicijami vezane na njih. »Vsak starš upa, da mu bo uspelo pripraviti otroke na svet, ki ga bo čakal ob vstopu v svet odraslih.« je povedal Robbie, ki je na glasbeni sceni prisoten od svojega 16. keta, ko se je pridružil priljubljeni pop skupini Take That.


V samostojni karieri je prodal več kot 70 milijonov studijskih albumov, je tudi ponosen lastnik šestih od 100-tih najbolj prodajanih albumov v zgodovini Velike Britanije. 14 singlov se je uvrstilo na prva mesta radijskih postaj, prejel je 17 prestižnih glasbenih nagrad Brit.

Z albumom »The Heavy Entertainment Show« Robbie prvič sodeluje z glasbeno založbo Sony Music, prejel pa bo tudi nagrado za izjemne dosežke Brit Icon Award, ki sta jo pred njim prejela Sir Elton John in David Bowie.

Robbie Williams – Love my Life