podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Pravila igre - Zagrli me

Piše: Radio Krka

Čas objave:
06.10.2016 05:26

Eno najbolj prijetnih presenečenj letošnje jeseni na glasbeni sceni so fantje iz skupine Pravila igre. Po letu in pol delovanja z nazivom "debitanti leta" so končno dosegli vrh glasbenih lestvic. Zato so se odločili svojemu občinstvu nameniti prav poseben objem s skladbo "Zagrli me".

Skupina je doslej objavila že šest skladb, ki so vse uspešno napredovale po glasbenih lestvicah. Nastopali so kot predskupina Toniju Cetinskemu, sedaj pa so se odločili da je čas za nov samostojni projekt.
Videospot je režiral Dario Lepoglavac, občinstvo pa bo imelo priložnost videti kako poteka nastop na odru in kakšno je vzdušje za odrom in kako potekajo priprave na sam koncert.
"'Zagrli me' je skladba ki ima za nas poseben pomen - to je prva pesem, ki smo jo posneli v studiu Mire Buljana in radi mislimo, da je ravno ta skladba,ki nas je združila kot band", pravijo fantje.
Njihove uspešnice, kot so 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći', 'Kamen na duši', 'Na ulazu', 'Okovano srce', 'Na tvojim usnama', so Marko, Goran, Denis in Marko dopolnili z novim singlom ‘Zagrli me’ ki si ga lahko ogledate tudi v spodnjem videu, na 106,6 pa smo ga izbrali za Hit dneva.