sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: One Direction z novo ljubezensko zgodbo

Piše: Radio Krka

Čas objave:
17.10.2015 07:26

Skupina One direction predstavlja novo pesem ‘Perfect’, ki je že drugi singl petega prihajajočega albuma “Made In The A.M.”.

Pesem ‘Perfect’ je s čustvi nabita ironično ljubezenska pesem, v kateri ne manjka strastnega bobnanja in ostrih zvokov kitar ter udarnega refrena. Pesem so producirali Julia Bunetta, Jesse Shatkin in AFTERHRS, besedilo za pesem pa sta ob Bunetta, Shatkin, Jacob Kasher, John Ryan in Maureen Anne McDonald napisala člana skupine, Harry Styles in Louis Tomlinson.

Z več kot 65 milijoni prodanimi albumi in nastopi pred več kot 7,5 milijoni obiskovalcev koncertov, skupino One Direction uvršča v pop fenomen.  V letošnjem maju je skupina prejela dve Billboardovi nagradi za najboljšo skupino in najboljšega koncertnega izvajalca. Najavna pesem ‘Drag Me Down’ prihajajočega albuma “Made In The A.M”, ki jo je skupina predstavila julija se je uvrstila na prvo mesto na kar v 90-tih iTunes lestvicah in podrla svetovni ‘streaming’ record.


Skupina je pred kratkim nastopila na Apple Music Festival v londonskem Roundhous-u , nadaljuje pa z razprodano koncertno turnejo “On The Road Again Tour’ v Veliki Britaniji in na Irskem. Peti studijski album ‘Made In The A.M.’ skupine One Direction bo izšel v petek 13. novembra.