podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Zabavno Slovenija

HIT DNEVA: Manouche - Dotakn se me

Piše: Radio Krka

Čas objave:
06.04.2016 07:28

V današnjem hitu dneva na radiu Krka bomo slišali kolektiv izvrstnih glasbenikov, ki pod imenom Manouche zabavajo poslušalce z vedno novimi uspešnicami, tokrat so se zbudili v pomlad z željo po dotiku.

Nova skladba z nalezljivo melodijo in živahnim ritmom ima osebno izpovedno besedilo, ki ga je napisal avtor skladbe in frontman skupine Manouche Robert Pikl (Piki).
“Besedilo je hudomušno, kar je postalo že neke vrste stalnica v našem repertoarju. Govori o tem kako sva se z mojo življenjsko sopotnico spoznala in na kakšen način sem jo poskušal očarati na prvih zmenkih. Rezultat najinega druženja je seveda najina hčerka Pavlina, ki je tudi glavna inspiracija za nastanek nove skladbe.”
Pikl navkljub neprestanim aktivnostim, ki jih ima kot profesionalni glasbenik, vedno najde čas za svojo hčerko, ki živi v pestrem glasbenem okolju, saj ji Robi ves čas prepeva in igra kitaro, ona pa se na to z odziva z velikim veseljem, zarto so bili njeni prvi koraki kar plesni koraki ;).


Skupina Manouche, ki je v dobrih štirih letih predstavila dva albuma, osem glasbenih videov in skoraj 150 koncertov pri nas in v tujini, se torej vrača z novim singlom “Dotakn se me”, ki je obenem že druga skladba z nastajajočega tretjega albuma.

Brez opisa