boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

cene prevc Njena.si

Poročni dan pri Prevcih: Cene in Julija postala ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA: Clean Bandit&Louisa Johnson - Tears

Piše: Radio Krka

Čas objave:
15.06.2016 07:51

V hitu dneva poslušamo zasedbo Celan Bandit z Louiso Johnson, zmagovalko X-faktorja, v prvem posnetem singlu po osvojeni zmagi - pesem z naslovom Tears.

Foto: Louisa Johnson fb

Lanskoletna zmagovalka britanskega X-faktorja Louisa se predstavlja s prvo skladbo potem, ko je osvojila ta težko želeni glasbeni tron med mladimi. Glasbeni kritiki menijo, da je prvenec te 18-letne mladenke izjemen in precej boljši od njene zmagovalne izvedbe skladbe Forever young zasedbe Alphaville, s katero je zmagala na britanskem X-faktorju. 

Nad Louiso so bili navdušeni mladi glasbeniki Clean Bandit, jo povabili k sodelovanju in nastala je odlična skladba Tears.

Leta 2009 ustanovljen kvartet Clean Bandit je sicer dobitnik grammyja 2015, nominiranec za nagrade Brit, Billboard in BBC, poznamo pa jih po hitih Rather Be, Real Love, Stronger, Extraordinary in tako naprej, svoje občinstvo pa v svojih nastopih v živo vedno znova navdušijo.

Clean Bandit meša klasično, klubsko in vokalno glasbo in je eno največjih bitanskih glasbenih odkritij zadnjih let. Londončana Grace in Neil nastopata že od otroštva, Jack je klasično glasbo podložil s plesnimi ritmi, ko pa se je bendu kot bobnar pridružil še njegov brat Luke, je bilo vse pripravljeno za veliki pok.

Po skladbi Tears sodeč pa je tudi mlada Louisa Johnson svojevrstno odkritje, ki ga je v glasbeno orbito plasiral britanski X-faktor.