902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Ozadje Andrejeve ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Zabavno Novo mesto

HIT DNEVA (audio): Bomb Shell s singlom Narobe svet

Piše: Radio Krka

Čas objave:
20.07.2016 07:24

V današnjem hitu dneva poslušamo skupino Bomb Shell in njihov singl Narobe svet, s katero so se glasbeniki predstavili na letošnjih Melodijah morja in sonca.

Skupina Bomb Shell obstaja šele dobro leto,vendar so fantje in dekle v tem času že dosegli neverjeten rezultat – s skladbo Narobe svet so se uvrstili v tekmovalni program festivala Melodije morja in sonca in dosegli zelo pozitivne odzive. V skupnem seštevku vseh točk so dosegli odlično 5. mesto.

Člani Petra, Anže, Klemen in Brane so se vsak zase kalili v mnogih glasbenih zasedbah, naposled pa so svoje glasbeno poslanstvo maja lani združili v skupini Bomb Shell. Člane združuje skupno prijateljstvo, ljubezen do glasbe, veliko energije in predvsem želja po ustvarjanju novih hitov. In prav zaradi omenjenih razlogov skupaj premagujejo medsebojno krajevno razdaljo, saj so vsi štirje iz različnih koncev Slovenije, kot band pa so stacionirani v Ljubljani.

S skladbo Narobe svet želijo ljudem podati sporočilo o medsebojni ljubezni, uživanju v življenju, sreči in veselju, za katere smo odgovorni mi sami, in ne hrepenenju po materialnih dobrinah. Včasih ljudje v prehitrem tempu življenja pozabimo kaj so prioritetne vrednote in jih prepogosato postavljamo precej nizko na lestvici. 

Za glasbo  prve avtorske skladbe skupine Bomb Shell je zadolžen njihov kitarist Anže Turk, besedilo je prispeval Damir Kovačič, pod aranžma pa se je podpisal njihov bobnar, ki je tudi nekakšen "vodja skupine" Brane Štubljar mlajši.