sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Zabavno Pariz

Guetta poziva navijače, da mu pomagajo posneti himno za EP 2016

Piše: Radio Krka/sta

Čas objave:
13.12.2015 08:25

Eden najbolj priljubljenih glasbenih DJ-ev David Guetta išče milijon navijačev, ki mu bodo pomagali posneti uradno pesem za evropsko prvenstvo v nogometu, ki ga bo prihodnje leto gostila Francija. Guetta, sicer glasbeni ambasador turnirja stare celine, bo poskrbel za glasbeno podlago, s posnetki navijačev pa želi sestaviti himno v celoto.

Uradna pesem EP bo nosila ime This One's For You (Ta je zate). Guetta želi posnetke navijačev vključiti v pesem, vsi, ki si želijo sodelovati, pa se lahko pridružijo s klikom na spletno povezavo https://thisonesforyou.com/.

Navijači se lahko projektu pridružijo z obiskom spletne strani, z nekaj enostavnimi koraki pa lahko posnamejo svoj del. Guetta bo posnetke zbral in jih združil v uradno pesem, ta bo izšla aprila. Vsi udeleženci bodo dobili unikaten kos upodobljene umetnine, vključeni bodo tudi v žreb, kjer bodo srečneži lahko dobili vstopnice za uvodno tekmo ter srečanje z Guetto. Zmagovalec bo dobil vstopnico VIP za njegov koncert pod Eifflovim stolpom na predvečer odprtja.

"Navdušen sem, da bom sodeloval z Uefo v tem projektu in v moji domovini. Euro 2016 je o navijačih, želim jih vključiti v srce vsega, posebej pesmi. Zato poizkušam nekaj posebnega in pozivam navijače z vsega sveta, da se združijo in mi pomagajo posneti himno," je za spletno stran Evropske nogometne zveze povedal Francoz, ki bo napisal in produciral pesem. Z njo bo nastopil na odprtju prvenstva na Stade de Franceu kot tudi zaprtju. Imel bo tudi poseben koncert v centru Pariza in interaktivno dogodivščino, kot so zapisali pri Uefi.