pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1694618501-img-8801-purg-1694618444412 Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Tekmovalci Njena.si

Sprememba v programu in razočaranje za ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Zabavno Brežice

FOTO: Brežiška prometna komedija

Piše: Radio Krka

Čas objave:
12.09.2016 14:48

Poročali smo že o nenavadni odločitvi brežišče občinske uprave, da na malo širšem križišču zasnujejo krožišče, ki ga lahko spoštujete, lahko pa ne. Kljub začetni zaskrbljenosti lastnikov bližnjega lokala pa je sedenje na terasi in opazovanje "uboganja" voznikov postalo pravi fenomen.

Na šaljivem Facebook profilu E.ksperiment Štraus se je danes pojavila fotografija, naslovljena: "Pozor, palček v rondoju", ki je sprožila kar nekaj zanimivih komentarjev občanov.
"Resno me skrbi turistična podoba Brežic. Naš najmanjši rondo je še vedno neokrašen, ni čudno, da ga nihče ne opazi. Podajam nov predlog za ureditev, ki bo pripomogel tudi k večji prometni varnosti......PALČEK.
Palček je večnamenski: lahko služi kot okras, lahko ureja promet; ob posebnih priložnostih pa bi ga lahko postavili tudi na novo ustanovljeni Trg Jožeta Toporišiča, da bi otrokom bral pravljice," je zapisal avtor slike in profila.

Seveda so se pod sliko pojavili tudi ustrezni komentarji: 

"Včeraj sem bil v Jazzu na kavi in kaj so na tem rondoju delal je prava komedija, še posebej tujci! Okoli palčka pa LOL" in pod tem: "Tujci so ok. Problem so domači tujci. Pridi ob 7.zjutraj in boš videl cirkus."

"Kot da v Občini Brežice nimamo že dovolj pravljic z zelo znanimi pravljičarji in pravljičarkami?"  "Seveda, saj se strinjam...ampak nekdo mora te pravljice tudi prebrat..... in palček se mi zdi, kot naročen za to."

"Mislim, čigava bla to ideja...vsaka čast! Res...??"  "Kakšno vprašanje je to? Čigava? Od Župana 2018 vendar."