boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Šport

Zlato za Tima Rusa, srebro za Tijo Kastelic

Piše: R.K.

Čas objave:
27.02.2023 08:55

Včeraj je v športni dvorani v Logatcu potekal 4. MRNTZ turnir, ki so se ga v lepem številu udeležili tudi najmlajši iz NTK Krka Novo mesto. Deset člansko ekipo mladih krkašev je tokrat na odlično obiskanem turnirju vodil Daniel Šarlah. V Logatcu je vse boljšo igro potrdil Tim Rus, ki je bil zmagovalec med učenci 4. in 5. razredov. Njegovo zmago je z drugim mestom 'okronala' Tija Kastelic, in sicer v konkurenci učenk osmega in devetega razreda. Nastopili so še: Žak Ljubi, Tristan Korenič, Maj Antić, Bor Rostohar, Barbara Jedlovčnik ter najmlajši Erazem Somrak, Nik Pajić ter Peter Jedlovčnik, ki so se v dresih NTK Krka Novo mesto s svojim voditeljem ponosno postavili pred fotoaparat.

V Logatcu je vse boljšo igro potrdil Tim Rus, ki je bil zmagovalec med učenci 4. in 5. razredov. Njegovo zmago je z drugim mestom 'okronala' Tija Kastelic, in sicer v konkurenci učenk osmega in devetega razreda.

Nastopili so še Žak Ljubi, Tristan Korenič, Maj Antić, Bor Rostohar, Barbara Jedlovčnik ter najmlajši Erazem Somrak, Nik Pajić ter Peter Jedlovčnik, ki so se v dresih NTK Krka Novo mesto s svojim voditeljem ponosno postavili pred fotoaparat.