benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

Šport Brez opisa

V ŽKK KRKA prejeli priznanje za najboljše predstavljanje sponzorja Krke

Piše: Radio Krka

Čas objave:
03.04.2016 11:56

Letos so prvič podelili tudi priznanje za najboljše predstavljanje sponzorja Krke, d. d., Novo mesto, za delo z mladimi in za športne dosežke v letu 2015. Prvo tovrstno Krkino priznanje je prejel Ženski košarkarski klub Krka Novo mesto, na kar so izredno ponosni.

V novomeški športni dvorani Marof se je zaključil mladinski final four najboljših štirih ekip v Sloveniji. Osvojena srebrna medalja je za klub izjemen uspeh, dekleta so se drugič zapored uvrstila na zaključni turnir in prvič v zgodovini kluba osvojila medaljo.

V zgodovini kluba so njihove košarkarice nastopile na štirinajstem zaključnem turnirju in osvojile jubilejno deseto medaljo.

Krkašica Maruša Seničar je bila izbrana v najboljšo peterko in bila tudi najboljša skakalka turnirja. Aleksandra Krošelj je bila najboljša strelka finalnega turnirja!

V klubu so zadovoljni, da so spet imeli možnost organizirati zaključni turnir v Novem mestu in ga tudi izpeljali na visokem nivoju.

Ob koncu mladinske sezone velja poudariti, da so njihova dekleta skozi celotno sezono kazale zelo dobre predstave, izjemno kolektivno igro, ki je bila tudi ključ do končnega uspeha!. Veselijo se že prihodnjih sezon in novih uspehov naših košarkaric! Več o zaključnem turnirju si lahko preberete na povezavi: http://www.zkk-krka.si/151-final-4-zgodovinski-naslov-drzavnih-podprvakinj

V četrtek, 31. 3. 2016, so v Krki, tovarni zdravil, d.d., pripravili jubilejno, 10. srečanje s sponzoriranci. S predstavniki klubov, društev in ustanov že deseto leto izmenjujejo dobre prakse in jih seznanijo s poslovanjem in drugimi dejavnostmi podjetja.

Dogodka se je udeležilo veliko število predstavnikov klubov in društev ter mladih športnikov, glasbenikov in drugih ustvarjalcev.Letos so prvič podelili tudi priznanje za najboljše predstavljanje sponzorja Krke, d. d., Novo mesto, za delo z mladimi in za športne dosežke v letu 2015.
Prvo tovrstno Krkino priznanje je prejel Ženski košarkarski klub Krka Novo mesto, na kar so izredno ponosni.