podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

miša-margan Njena.si

Miša Margan bo drugič postala mamica

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Šport Pokljuka

V prvi pokljuški boj še biatlonke

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
18.12.2015 05:20

Po moškem sprintu za točke biatlonskega svetovnega pokala se bodo na pokljuške proge podale še ženske. Na začetku sezone posebnega veselja v slovenski ekipi še ni bilo, četverica Teja Gregorin, Andreja Mali, Anja Eržen in Urška Poje bo do boljših rezultatov skušala priti danes ob 14.30 pred domačimi gledalci.

Četrtkov moški uvod na Rudnem polju je največ zadovoljstva prinesel Klemnu Bauerju, ki je bil 18., najboljši v tej zimi, medtem ko je Jakov Fak končal na 36. mestu.

Slovenke s trenutno formo niso posebej zadovoljne, upajo, da jo popravijo na Pokljuki, ki je tretja postojanka svetovnega pokala, hkrati pa se zavedajo, da je težko priti do kakšne spremembe v tako kratkem času.

"Želim si najboljši letošnji rezultat, to je okrog 25. mesta. Če to naredim, bom zelo zadovoljna," je povedala Gregorinova o ciljih, o progi pa je dodala: "Je umetna, ampak zelo dobro pripravljena. Tu vse pohvale organizatorjem. Kakšnih posebnosti ni. Včeraj je bilo vse skupaj zelo hitro, verjetno zaradi dežja, ki je padal ponoči."