sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

Šport Novo mesto

Troti izsilili tretjo tekmo

Piše: R.K.

Čas objave:
27.05.2021 20:39

Drugo poglavje polfinalne serije med Troti in Postojno se je izteklo po željah Novomeščanov, ki so odločitev o drugem finalistu 2. SKL preložili na nedeljo. Dolenjci so vodili celotno srečanje in serijo zasluženo izenačili na 1:1.

Prvi polčas so zaznamovali odlični obrambni predstavi moštev ter slab napadalni učinek. Troti so v prvih dvajsetih minutah prejeli zgolj 14 točk, kar je najmanj v šestih sezonah nastopov pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije. Tudi gostje niso bili pretirano učinkoviti v napadu, kljub temu pa so na polčas odšli z dvomestno prednostjo.

postojna---troti
Postojna - Troti
KK Troti

V drugem delu sta se ekipi razigrali tudi v napadu. Novomeščani so bili ves čas korak pred domačo ekipo, ki se na manj kot 7 točk ni uspela približati. Troti so tekmo preudarno pripeljali do konca ter zabeležili še sedmo zaporedno zmago na gostujočem parketu.

postojna---troti
Postojna - Troti
KK Troti

V dresu Trotov sta dvomestno število točk dosegla Pavić (16) in Klobučar (12). Izpostaviti gre tudi odličen skakalni večer Roka Vidriha, ki je zbral 11 skokov, od tega štiri v napadu.

Odločila tretja tekma polfinalne serije bo na sporedu v nedeljo v ŠC Livada. Srečanje, ki se bo začelo ob 19.30, si bo moč ogledati tudi v spletnem prenosu.

postojna---troti
Postojna - Troti
KK Troti


Rok Vidih: »Po sobotnem porazu smo se zavedali, da moramo za zmago odpraviti nekatere napake. To smo tudi storili in poravnali izid v zmagah. V nedeljo nas čaka odločilna tekma, kjer bomo dali vse od sebe da zmagamo in pridemo v finale.«