nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Šport Novo mesto

SU-jevci do nove prvoligaške zmage

Piše: S.G.

Čas objave:
21.02.2022 06:07

V 15. kolu 1. Slovenske namiznoteniške lige so igralci Športnega društva SU Novo mesto v soboto gostovali v Mariboru in slavili zmago s 5:2.

Ponovno je do treh zmag prišel Uroš Slatinšek, skupaj jih ima v letošnji sezoni že 36. Do dveh zmag je prišel Jure Slatinšek, eno pa je dosegel Jožko Omerzel. Za Maribor je dve zmagi dosegel izkušeni Gregor Komac.

»Zmaga v Mariboru je bila težko prigarana. Mariborčani so vedno dobri na domačem terenu in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Jure je v svojem prvem dvoboju rešil dve zaključni žogici, da je na koncu le slavil proti Črepnjaku s 15:13 v odločilnem setu. Najboljši domačin Gregor Komac, ki je večkratni državni prvak, je s 3:0 in s 3:2 premagal Jožka Omerzela in Jureta Slatinška, ter šele tretjo tekmo izgubil proti meni,« je o obračunu v Mariboru povedal Uroš Slatinšek.

Prihodnjo tekmo bodo SU-jevci, ki ostajajo na vrhu prvenstvene lestvice, gostili ekipo Keme Puconci. Tekma bo v soboto, 26. februarja, ob 17. uri, v Športnem centru Livada. »Glede na to, so v letošnji sezoni izgubili le proti nam, se nam obeta dobra tekma,« dodaja Uroš Slatinšek, v upanju, da bodo tudi tokrat do zmage uspeli priti pred glasnimi domačimi navijači.