pošta, poštar, poštni delavec Svet24.si

Sindikat upravo Pošte Slovenije obtožuje vdora v...

sava dolinka, alge Svet24.si

Ugotavljali bodo, zakaj so se razrasle alge v Savi...

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Šport Novo mesto

Rokometaši Krke jutri v Kopru, v sredo gostijo Celje Pivovarno Laško

Piše: MRK Krka, R.P.J.

Čas objave:
09.11.2018 11:48

Rokometaši Krke so prejšnji konec tedna premagali Dobovo s 35:28. Jutri pa se odpravljajo na Obalo. V Areni Bonifika jih čaka derbi kroga z ekipo RD Koper, ki trenutno domuje v spodnjem delu prvenstvene lestvice, medtem ko imajo rokometaši Krke na trenutnem 5. mestu pred gostitelji dve točki naskoka.

Srečanje bo nedvomno zanimivo tako na parketu kot na tribunah, s čimer se strinja tudi trener Krke, Mirko Skoko, ki ne skriva želje po uspehu.

Pred nami je dokaj naporno obdobje. Sledi šest tekem, od katerih bomo štiri odigrali v gosteh in lahko rečem, da na nobeni nismo v vlogi favorita. A po drugi strani za vstop v play off nujno potrebujemo točke s tekem naših neposrednih tekmecev, eden takih je tudi ekipa Kopra, h kateri odhajamo jutri. Koprčani so se s prihodom Uroša Rapotca na mesto trenerja vrnili v zmagovalni ritem, vrnila se jim je samozavest. Naša ekipa je končno brez hujših zdravstvenih težav, na treningih smo končno kompletni in fantje pridno trenirajo, lahko pa rečem, da tudi mi počasi stopnjujemo formo. Zavedamo se, da nas jutri čaka težka tekma in verjamem, da se lahko iz Kopra vrnemo z obema točkama“.

Rokometaši Krke navijače pričakujejo na tribunah koprske dvorane Bonifika jutri, od 20.30 naprej. 

Naslednja domača tekma pa bo v sredo, 14. novembra, ko novomeške rokometaše čaka zahteven nasprotnik. V Novo mesto prihaja ekipa Celja Pivovarne Laško. Tekmeca sta se v letošnji sezoni v Novem mestu srečala že v začetku septembra na superpokalni tekmi, Krkaši pa so jim takrat presenetljivo in nepričakovano odvzeli eno od pomembnejših klubskih lovorik. Tekma bo v Športni dvorani Marof ob 19. uri.