902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Šport Otočec

Otočec: NT prvenstvo tretji dan nič posebnega

Piše: Radio Krka

Čas objave:
24.09.2016 10:24

Včerajšnji tretji dan 18. slovenskega prvenstva za mlade v namiznem tenisu je znova postregel z zelo kakovostnimi boji, ki si jih je ogledalo precej več gledalcev, kot v sredo in četrtek.

Včeraj so bili na sporedu boji v dvojicah in posamezno. Že ob 9. uri zjutraj je startal Darko Jorgić in hitro s 3:0 odpravil Muccilija, v naslednji tekmi pa še Rindererja s 3:0. To je bila najbrž tudi edina tekma tega dne, ki si jo je ogledalo nekaj več Jorgićevih konkurentov za najvišja mesta.

Ostali igralci iz NTK Krka - Peter Hribar se še vedno bojuje z rahlo vročino in prehladom - so igrali s polovičnim iztržkom in danes nadaljujejo boje. Kot zanimivost zapišimo, da je bila tekma v dvojicah med Novomeščanom Aljažem Šmaljcljem in pol majšim dvanajstletnim Hrvatom Vekičem, ki sta igrala proti Borni in Viginianu iz Italije, mala atrakcija. Italijana sta bila prepričana v zmago, a mali Hrvat je eden najbolj talentiranih med mladimi s Hrvaške in z Aljažem sta zmagala gladko s 3:0.

Torej, tudi tretji dan je minil brez večjih posebnosti. Iz redarske službe, ki skrbi za varnost, so sporočili, da je bil dogodek izpeljan po načrtih in brez posebnosti, dežurni zdravnik je v uradni dnevnik zapisal, da ni imel pravega dela, saj je razdelil le nekaj tablet proti vročinii. Tekme je spremljalo nekaj fotografov, obisk gledalcev je bil za spoznanje boljši kot v sredo in četrtek.

Danes se nadaljujejo včeraj začeti boji med posamezniki in v parih.