sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

Šport Ribnica

Oče in sin na stopničkah v Italiji

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.03.2013 10:26

V italijanskem mestecu Caselle di Sommacampagna, tako rekoč v predmestju Verone, sta se Gaj in Maks Riossa udeležila italijanskega nacionalnega tekmovanja v preskakovanju ovir.

Tridnevni turnir, ki se ga je udeležilo preko 100 tekmovalcev, je predvsem za Gaja služil predvsem kot priprava na naslednje večje tekmovanje, mednarodni turnir za mladince, ki bo konec marca potekal v znanem konjeniškem centru Horses Riviera Resort, v bližini Riminija.

Gaj in Maks sta ponovno zabeležila vrsto dobrih uvrstitev med katerimi velja izpostaviti predvsem dve uvrstitvi Gaja Riosse na zmagovalni oder in sicer prvo in tretje mesto na višini ovir 1.25 m, ki ju je tokrat dosegel s konjem Hulrick del Poggiosecco. Nove stopničke je ujel tudi Maks Riossa, ki je v konkurenci šestletnih konj s kobilo Cedieno zasedel tretje mesto. V močni italijanski konkurenci sta Gaj in Maks skupaj zabeležila še pet uvrstitev med deseterico.

Z nestrpnostjo torej pričakujemo naslednji mednarodni izziv, kjer bo Gaj Riossa v mladinski konkurenci zagotovo znova meril na sam vrh.