sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

Žiga Škvorc Njena.si

MasterChefov Žiga bo postal očka

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

Šport Novo mesto/Maribor

FOTO: Tekmovalci Gimnastičnega društva Novo mesto dosegli lepe uspehe

Piše: Radio Krka

Čas objave:
13.10.2015 06:32

V Mariboru je bilo v soboto tekmovanje v moški športni gimnastiki za 35. pokal Športnega društva Center Maribor in 5. memorial Milana Hrastovca. Dečki Gimnastičnega društva Novo mesto so tekmovali v mnogoboju na parterju, bradlji, konju z ročaji, krogih, drogu in preskoku.

V močni konkurenci so pokazali, da so pripravljeni na novo sezono. Lev Špes je tekmoval v OV 3 in zasedel 7. mesto. Luka Ilovar, ki je tekmoval v OV 2, je bil 5. Največ točk je dosegel na preskoku in konju z ročaji.
V nedeljo je prav tako v Mariboru potekala moška in ženska mednarodna gimnastična tekma, Šalamunov memorial, ki je hkrati štela za državno prvenstvo v moški športni gimnastiki. V mednarodni konkurenci je nastopil Luka Bojanc. Na državnem nivoju je v mnogoboju dosegel drugo mesto. Prav tako je bil na državnem nivoju 2. na krogih, bradlji in drogu.
Maja Zaman, mlada tekmovalka GYM Novo mesto, je na preskoku prvi skok opravila z odliko, drugi ji ni uspel. Bila pa je zelo zadovoljna z doseženim 10. mestom na parterju, saj je tekmovala v močnejši mednarodni konkurenci.