Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

Šport Novo mesto, Črnomelj

FOTO: Novomeški in črnomaljski karateisti skupaj uspešni na tekmovanju

Piše: Radio Krka/KK Novo mesto/KK Krka Črnomelj

Čas objave:
11.12.2018 14:09

V športni dvorani MORS v Ljubljani je potekal že tradicionalni Božični turnir KIMON, ki se ga je udeležilo preko 280 tekmovalcev iz 29 karate klubov iz Slovenije in Hrvaške.

Tekmovanja so se, pod vodstvom trenerja Franjo Horna, udeležili tudi tekmovalci iz Karate kluba Novo mesto in Karate kluba Krka iz Črnomlja, ki so osvojili 10 medalj v katah posamezno in 2 medalji v katah ekipno.
Zlate medalje so osvojili: Ester Horn, Lana Luič, Michel Horn, Mihael Rukše, kate ekipno deklice (Lana Luič, Ester Horn, Ema Krašna). Srebrne medalje so osvojili: Lorena Horn, Ajla Ćurić, Nik Kovačič, Simon Bele, Otmar Zajc, ate ekipno veterani (Mihael Rukše, Simon Bele, Otmar Zajc). Bronasto medaljo je osvojil Swen Horn. Nastopala sta še: Rok Luič in Jakob Krašna.

Na tekmovanju so se ob otvoritvi predstavili karateisti v družinskih nastopih. Domači karateisti so sodelovali z nastopom sedemčlanske družine Horn (Samuel, Lorena, Ester, Swen, Michel, Karolina, Franjo) in ekipnim nastopom fantov te iste družine (Swen, Michel, Franjo). Vsi tekmovalci so se med in po tekmovanju lahko posladkali s sladoledi, za katere je poskrbel organizator tekmovanja, g. Bojan Marinček in KK MONCHI Ljubljana.