boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

nemo palec Njena.si

VIDEO: Nemo od vzhičenosti razbil pokal in si ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Šport Novo mesto

FOTO: Mladinci MRK Krka pometli z nasprotniki

Piše: Renata Jug

Čas objave:
04.02.2018 18:34

Mladinska ekipa MRK KRKA je v nedeljo popoldne v domači dvorani Marof odigrala tekmo 15. kroga v 1. mladinski ligi, kjer so gostili ekipo RK Sviš Ivančna Gorica.

Krkaši so sicer v prvem delu tekmovanja v gosteh pri današnjih nasprotnikih tekmo izgubili, tokrat pa izkoristili prednost domačega parketa in zanesljivo vknjižili nov par točk. Tekma je v prvem delu potekala izenačeno, krkaši so v toplo hladni predstavi nihali v igri v obrambi, v napadu pa nekajkrat zgrešili sto odstotne strele, a sta se ekipi ob polčasu razšli pri neodločenem rezultatu 14:14. V drugem polčasu so varovanci trenerja Sama Juga s povsem drugačnim pristopom naredili delni izid 3:0 in igro bistveno izboljšali. Agresivnejša obramba Krke in zbranost v napadu pa je prisilila goste v številne napake, kar so Novomeščani znali s pridom izkoristiti in temu primerno je bila tudi prednost občutnejša. Skozi celoten drugi del so tempo igre le še stopnjevali ter višali prednost, na koncu pa zasluženo slavili z sedmimi zadetki prednosti (28:21)

Za Krko so igrali: Kovačič, Kukman 8, Avsec, Majstorovič 1, Novak 1, Bačar 3, Matko 4, Udovč, Šmuc, Klemenčič 2, Plut 3, Rašo 2, Srebrnjak 1, Windischer 2, Hvastija, Menger 1.

Krkaši imajo sicer z dvema tekmam zaostanka trenutno na računu 10 točk in se s spodnjega dela prvenstvene lestvice počasi bližajo sredini. V naslednjih dneh bodo odigrali redni del prvenstva, ko v 16. krogu odhajajo na zahtevno gostovanje v Škofjo Loko.