podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Šport Novo mesto

FOTO: Mladi Krkaši sedmi na turnirju

Piše: R.J.

Čas objave:
29.01.2018 10:19

Rokometaši Moškega rokometnega kluba Krka so ta konec tedna gostovali na mednarodnem rokometnem turnirju v Reki, kjer so zasedli končno 7. mesto. Turnir že tradicionalno organizira RK Sokol Trsat, ki vsako leto v januarju povabi klube iz sosednjih držav. Tako so se poleg domačinov in MRK KRKA, turnirja udeležile še ekipe iz Madžarske.

Trener David Lipoglavšek je na turnir odpeljal rokometaše letnika 2007 in mlajših, ki so se po njegovih besedah odlično borili, a jim je na koncu zmanjkalo kanček sreče za boljši rezultat, a so bili mladi rokometaši nad doseženim kljub temu zelo zadovoljni. » Turnir je bil dobro organiziran, telovadnice in garderobe so bile odlične, pa tudi s sodniki smo bili zadovoljni. Nekaj tekem smo zmagali, nekaj pa izgubili, ampak sem z rezultatom zadovoljen. Imeli smo veliko spodbude s tribun, saj je bilo z nami na turnirju veliko staršev, ki so spali v istem hotelu kot mi, le dve nadstropji višje. Imeli smo dovolj prostega časa tudi za druženje z vrstniki. Na tem turnirju smo se imeli lepo, spoznali pa smo tudi nekaj novih prijateljev«, je povedal mladi vratar Gal Drnovšek.

Sicer pa so mladi rokometaši, ekipa mlajših dečkov B, odigrali 6 tekem, od teh so zabeležili 3 zmage, en neodločen rezultat in dva poraza, skupno pa turnir zapustili kot sedmo uvrščena ekipa.

Rezultati tekem: 

Trsat- KRKA 9:12

KRKA- Pastela 22:21

Karlovac- KRKA 18:17

Čakovec – KRKA 17:14

Koprivnica – KRKA 9:18

Pečina – KRKA 17:17

Turnirja so se udeležili: Anže Blažič, Jakob Ščuka, Aljaž Golob, Kristian Štangelj, Domen Janežič, Maj Nemanič, Gal Drnovšek, Matic Derganc, Jan Smolič, Gašper Kaplan, Tjaž Butala, Jan Pust, Tim Grubaševič in Bine Zajc; Trener David Lipoglavšek in vodja ekipe Gregor Šuštaršič.