Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

nemo palec Njena.si

VIDEO: Nemo od vzhičenosti razbil pokal in si ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Šport Novo mesto

FOTO: Krkin finale tudi v U 21

Piše: NTK KRKA

Čas objave:
04.12.2017 15:19

Člani NTK Kema Puconci so dobro pripravili 1. OT za člane do 21 let in za mlajše kadetinje.

Podobno kot pred časom je tudi ta turnir v moški kategoriji potekal v znamenju NTK Krka. Kot je za našo Facebook stran sporočil Marjan Kastelic, je bilo v Puconcih znova zelo živahno in zanimivo tudi zato, ker je turnir potekal v znanemnu igralcev NTK Krka. Za ta kraj je značilno, da so tribune vedno polne, navijači pa vrhunsko poznavalski, saj znajo nagraditi dobro igro tako domačih igralcev kot njihovih tekmecev.

V moškem 'krkinem" finalu U 21 med Cvetkom in Hribarjem je turnir osvojil Cvetko z rezultatom 4:1. Krkaša sta prikazala lep namizni tenis, do finala nista imela večjih preglavic, kar po svoje potrjuje tudi prvo mesto NTK Krke, ki je tudi med ekipami v članskem ekipnem prvenstvu jesenski del zaključila na prvem mestu. V ekipi sta ravno Cvetko in Hribar letos dobro igrala, Tilen Novak pa jima je do trenutnega prvega mesta na lestvici 1. SNTL lepo pomagal.

Pri ml. kadetinjah je nastopila Kim Kastelic. Igrala je srčno in končala med 16 najboljših na tem turnirju. Žal je naši obetavni igralki, ki se iz Puconcev vrača z novimi zelo potrebnimi izkušnjami - žreb ji vsekakor ni bil naklonjen, saj ji je dodelil že do 1/8 finala kar dve tekmovalki iz top 4 najboljših – sreča obrnila hrbet. A ugotovila je, da so njene na 'papirju' boljše tekmice vendarle premagljive. Kastelčevo je na turnirju spremljal Tilen Novak.