sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Šport Novo mesto

FOTO: Krkaši se iz Prlekije vračajo z novo zmago

Piše: R.P.J.

Čas objave:
14.10.2018 10:03

Rokometaši novomeške Krke so v 6. kolu NLB lige gostovali na vročem terenu pri ekipi RK Jeruzalem Ormož in v peklenskem vzdušju v dvorani OŠ Velika Nedelja slavili tretjo zaporedno zmago. Vinarje so varovanci trenerja Mirka Skoka premagali s 25:29 (12:11).

nlb_6_krog_jeruzalem_ormoz_mrk_krka-5021.jpg
Prvi polčas je minil v izenačeni predstavi
R.P.J.

Novomeška ekipa se je z včerajšnjo tretjo zmago prebila v zgornji del prvenstvene lestvice, kjer so s točko manj tudi današnji gostitelji iz Ormoža.
Novomeščani so po spektakularnem uvodu v sezono in senzacionalnem zmagoslavju na slovenskem superpokalu nad Celjani zavoljo odsotnosti nekaterih poškodovanih igralcev v prvem delu državnega prvenstva nanizali nekaj slabših izidov, zdaj pa so le ujeli pravi tekmovalni ritem in se prebili v zgornjo polovico lestvice.

nlb_6_krog_jeruzalem_ormoz_mrk_krka-5131.jpg
V prelomnih trenutkih dvoboja so več modrosti in znanja pokazali Krkaši
R.P.J.

Prvi polčas je minil v izenačeni predstavi. Večji del so bili v prednosti domači rokometaši, a njihova prednost nikoli ni znašala več kot dva gola, med 20. in 23. minuto pa so jim tudi Novomeščani po delnem izidu 3:0 ušli za dva zadetka (8:10). V prelomnih trenutkih dvoboja so več modrosti in znanja pokazali Krkaši, ki so med 51. in 53. minuto naredili delni izid 3:0 in povedli s 24:20, lepe zaloge v golih pa nato v končnici tekme niso zapravili.
Pri Novomeščanih sta bila strelsko najbolj učinkovita Jan Irman z osmimi in Jernej Papež s sedmimi goli, v poraženi pa Bojan Čudič s šestimi in David Bogadi s petimi zadetki. Novomeška ekipa bo v prihodnjem krogu gostila Urbanscape Loko, Ormožani pa bodo gostovali v Dobovi.