palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

Šport Novo mesto

FOTO: 3. Miklavžev turnir Novo mesto

Piše: ŽOK Novo mesto

Čas objave:
26.11.2018 13:48

Miklavžev turnir je povezal 120 otrok iz Slovenije in Hrvaške. Sodelujoči klubi so bili člani Regijske lige: ŽOK Novo mesto, POK Krško, OK Kostanjevica, ŽOK Črnomelj, OK Metlika, OK Karlovac in OK Velika Gorica.

Na šestih igriščih so se igrali dvoboji v mini odbojki, mali odbojki in dvoboji starejših deklic. Dvorana Marof je pokala po šivih. Za izjemno vzdušje so poskrbeli otroci. Videli so veliko izjemnih odbojkarskih akcij in veliko zadovoljnih nasmehov. Možnost igranja so imeli vsi otroci, ne glede na znanje in sposobnosti. "V okviru Regijske lige spodbujamo kvalitetno preživljanje prostega časa. Vsi, ki so bili nedeljsko jutro pripravljeni preživeti aktivno v dvorani (z najlepšo žogo v roki - odbojkarsko žogo), so bili zmagovalci. Vsak udeleženec posebaj je pripomogel k čudovitemo vzdušju, ki smo ga pričarali vsi skupaj," so sporočili iz ŽOK Novo mesto in dodali, da je Miklavž poskrbel, da je vsak udeleženec dobil praktično darilo.

"Da je turnir potekal nemoteno je iz ŽOK Novega mesta poskrbela ekipa, da te skipa: Katja, Miloš, Krešo, Simona, Anamarija, Michelle, Jana M. in Jana V., ter klubske prostovoljke, ki so pomagale pri organizaciji in bile ob enem uradne sodnice turnirja," so še sporočili iz ŽOK Novo mesto.