pasco-kruh Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

fake news mediji lazne novice pf Reporter.si

V slovenskih medijih ostajamo samo še mazohisti, ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

skrito-v-raju, srečanje, oboževalci, igralci, aleja-sky Njena.si

Skrito v raju: Igralci takšne evforije niso ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Šport

FOTO: Ela in Tjaša zlati, Saša srebrna na 2. pokalni tekmi

Piše: R.K.

Čas objave:
13.06.2021 21:36

Včeraj je v Šenčurju pri Kranju pod okriljem Karate zveze Slovenije, potekala 2. Pokalna tekma za leto 2021.

V konkurenci 46-ih klubov in 351-ih nastopov so 3 članice Fight Cluba Shony iz Artič naravnost blestele, vse so nastopile v velikem finalu in ni veliko manjkalo, da bi kar vse tri stopile na najvišjo stopničko.

V kategoriji mlajših kadetinj do 50kg je zmago iz 1. pokalne tekme ponovila Tjaša Petković, ki je konkurenco ugnala s točkovnim rezultatom 5:0, kar pomeni, da v vseh dvobojih ni prejela niti ene točke.

Saša Petković je bila pri kadetinjah nad 54kg v prvem krogu prosta, v drugem je premagala Čuhalevo iz Kranja, v tretjem Pečkovo iz Radvanja, v finalu pa žal klonila proti stari znanki Muzikovi. Tekmovanje je končala na drugem mestu.



Vstopnico na mladinsko EP pri mladinkah do 53kg je z zmago vnovič upravičila Ela Petan in potrdila odlično pripravljenost pred prihajajočimi velikimi tekmovanji. Na zadnjih petih tekmovanjih je nanizala 9 zmag, na nasprotnicah dosegla 27 točk in jih prejela 13.

Člani Fight Cluba Shony so na prvih dveh tekmovanjih Pokala Slovenije osvojili 9 medalj, od tega 4 zlate, 3 srebrne in 2 bronasti.

Vztrajno delo in prizadevnost na treningih naših reprezentantov v času epidemije in omejitev na področju športa danes rojeva sadove in z mesecem julijem vstopamo samozavestni na prvo večjo preizkušnjo letošnjega leta - svetovni pokal WKF Karate 1 Youth League, ki se bo odvijalo med 2. in 4.7.2021, v Poreču na Hrvaškem.