evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Skrivnosten lokal, v katerem snemajo eksperiment

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Šport Postojna/Črnomelj

Črnomaljki Tini bronasta medalja v tandemu

Piše: N.G.

Čas objave:
16.12.2019 12:50

Na kegljišču Športnega parka v Postojni, je bilo državno prvenstvo mladincev U-23 v tandemu mix dvojicah, na katerem sta Belokranjka Tina Mržljak in Nejc Požun, član postojnskega Proteusa osvojila bronasto medaljo. Zmagal sta Aurora Pekošek iz Celja in Miha Uršič iz Kamnika. V tandem dvojicah zmage ostale doma

IZIDI: 1. Aurora Pekošek / Miha Uršič (Cele/Kamnik), 2. Nataša Radić/Nik Predovnik (Pivka/Rudar Trbovlje), 3. Klara Koprivec / Gašper Kragelj (Kamnik/Adria Ankaran) in Tina Mržljak /Nejc Požun (Bela krajina Črnomelj/Proteus Postojna) itd.

ots-tandem-ženske-2019.jpg
Nekatere zmage so ostale doma
Foto: N.g.

Na regijskem kegljaškem prvenstvu v tandem dvojicah za ženske, ki je bilo na kočevskem kegljišču Gaj, je naslov pripadel domačinkam Poloni in Sonji; moški so merili moči na novomeškem Vodnjaku. Tudi tam so bili najboljši člani domačega Vodnjaka - Anton in Branko. 

Na državno prvenstvo, ki bo 21. decembra v Kranju so uvrščeni: Polona Arko/Sonja Mavrin (Kočevje) in Cveta Lamut/Maja Lamut (Bela krajina) ter Anton Radešček/Branko Zupančič (Vodnjak), Nejc Požun/Dejan Vereš (Kočevje) in Robert Čelič/Mitja Baša (Krka).

IZIDI - ŽENSKE: 1. Polona Arko/Sonja Movrin (Kočevje), 2. Milka Dular/Damjana Jerman (Vodnjak), 3. Rozi Flisar/Silva Zupančič (Trebnje) in Maja Lamut/Cvetka Lamut (Bela krajina)...
MOŠKI: 1. Anton Radešček/Branko Zupančič, 2. Branko Rukše/Beno Smrekar, 3. Matjaž Križan/Sebastjan Jerman in Milan Šter/Fako Džankovič (vsi Vodnjak) itd.