Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Šport London

Costa naknadno kaznovan, zdravnica zapustila Chelsea

Piše: Radio Krka/STA

Čas objave:
23.09.2015 10:01

V londonskem nogometnem klubu Chelsea je v teh dneh živahno. Angleška nogometna zveza je po ogledu posnetka sobotnega ligaškega dvoboja z Arsenalom na Stamford Bridgu naknadno kaznovala Brazilca s španskim potnim listom Diega Costo in mu prepovedala igranje na naslednjih treh tekmah, londonski klub pa je zapustila tudi zdravnica Eva Carneiro.

(Foto: Facebook)

Temperamentni Južnoameričan v vrstah Chelseaja jo je na sobotnem londonskem dvoboju resda odnesel brez najhujše kazni, a mu je disciplinska komisija angleške zveze naknadno prisodila tri tekme prepovedi zaradi nasilnega obnašanja, saj je udaril francoskega branilca "topničarjev" Laurenta Koscielnyja. Na tem dvoboju je po bližnjem srečanju s Costo rdeči karton prejel Brazilec Gabriel, ki ga je angleška zveza najprej kaznovala s tremi tekmami prepovedi, nato pa ga pomilostila.


Londonska zasedba, ki je v lasti ruskega tajkuna Romana Abramoviča, je v tem tednu zapustila tudi zdravnica Eva Carneiro. Razlog za njen odhod so seksistične izjave portugalskega trenerja Joseja Mourinha. Disciplinska komisija angleške zveze je žaljive besede Mourinha po tekmi s Swanseajem že vzele pod drobnogled, če ga spozna za krivega, potem Portugalcu grozi kazen petih tekem prepovedi vodenja svoje ekipe.

Zasedba iz zahodnega dela Londona je porazno začela sezono v premier league. Trenutno je na 15. mestu v 20-članskem elitnem angleškem ligaškem tekmovanju, na šestih tekmah pa je doživela tri poraze in neodločen izid ter dve zmagi.