nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Novice Nm

V soboto spet sneg

Piše: Radio Krka

Čas objave:
31.01.2013 07:25

Imamo sončne in pretople dneva za ta čas, ampak že v soboto se zima vrača. Sprva bo deževalo, potem snežilo. Po nižinah lahko zapade do 10 cm snega.

Danes bo pretežno jasno. V višjih legah in ponekod na severovzhodu države bo pihal severozahodni veter. Nizka oblačnost na Primorskem se bo čez dan prehodno razredčila, a se bo proti večeru spet zgostila. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12 stopinj.

Jutri bo sprva precej jasno z jutranjo meglo po nižinah. Na Primorskem in Notranjskem se bo zadrževala nizka oblačnost, ki se bo popoldne širila tudi nad osrednjo Slovenijo. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do -5, na Primorskem okoli 3, najvišje dnevne od 4 do 9 stopinj C.

V noči na soboto se bo pooblačilo, v zahodni in osrednji Sloveniji bo začelo rahlo deževati. V soboto se bodo padavine okrepile in zajele vso državo. Meja sneženja se bo od severa spuščala in popoldne bo v notranjosti Slovenije snežilo do nižin. Na Primorskem bo zapihala burja. V noči na nedeljo bodo padavine ponehale, v nedeljo se bo delno razjasnilo.

Dežurni prognostik Brane Gregorčič (ARSO) o razvoju vremena