zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Novice Brežice

V Brežicah bo nastopil Gašper Rifelj

Piše: Radio Krka

Čas objave:
30.07.2016 12:20

Na poletni terasi pred mestno hišo Brežice se bo danes zaključila letošnja Mestna promenada. Za piko na i v brežiško staro mestno jedro prihaja Gašper Rifelj; mlad, lep, priden kot mravljica in šolan izpod taktirke Nataše Nahtigal, Dejana Herakoviča, Naceta Junkarja in Marjetke Vovk.

Svojo glasbeno pot je začel v narodnozabavnih vodah in kasneje presedlal na področje pop glasbe. Z uspehi na Slovenski popevki, Emi, Misiji Evroviziji in številnih drugih zvenečih projektih je dokazal, da se uvršča med najbolj perspektivne mlade glasbenike v Sloveniji.

Leta 2015 je z Evo Boto nastopil tudi na Melodijah morja in sonca in znova navdušil s pesmijo »Ljubezen dela čudeže«. Na tokratnem koncertu boste prisluhnili tako avtorski glasbi mladega umetnika kot tudi slovenski popevki in priredbam številnih svetovno znanih izvajalcev. Na odru mu bodo družbo delali tudi Tadeja Molan (vokal), Primož Hudoklin (kitara), Erni Miklič (kitara) in Robi Petan (kontrabas). Koncert se bo začel ob 21. uri. Vstopnine ni.