palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Novice Trebnje

Trebanjski levi odhajajo na priprave v Kranjsko Goro

Piše: RK Trimo Trebnje

Čas objave:
06.08.2021 13:12

Pred člansko zasedbo trebanjskih levov je osemdnevni cikel avgustovskih priprav v Kranjski Gori. Včeraj se je na pot proti severozahodu države podalo 19 igralcev, skupaj s sedemčlanskim strokovnim štabom. V torek bo na sporedu tudi prva pripravljalna tekma proti zasedbi SC Ferlacha.

Za četo Uroša Zormana je že dober teden priprav na novo tekmovalno sezono. Uvodoma so se zbrali prejšnji ponedeljek, zdaj pa se po desetih dneh podajajo na priprave v Kranjsko Goro, kjer bodo dvignili kondicijsko pripravljenost in rokometno igro na višji nivo. V okviru osemdnevnih priprav moštvo čakata še nedeljski t.i. teambuilding ter torkova pripravljalna tekma proti avstrijskemu prvoligašu Ferlachu.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje: “Namen priprav v Kranjski Gori bo dvigniti nivo kondicijske pripravljenosti in rokometne igre, saj se uvodna evropska tekma proti Dancem že bliža. Hkrati je to obdobje namenjeno tudi povezovanju igralcev in vzpostavitvi ekipnega duha.”

Urh Brana, vratar RK Trimo Trebnje: “Tudi letos odhajamo na priprave v Kranjsko Goro. Tam bomo dvignili kondicijsko pripravljenost ter rokometno igro dvignili na čim višji nivo, da se pripravimo za začetek sezone, ki bo zelo naporna. Prav tako se bomo z ekipo družili celoten dan, kar bo pripomoglo, da se še dodatno povežemo in skupaj pridemo do zastavljenih ciljev.”