franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Novice Ljubljana

Šolske obveznosti za letos se končujejo

Piše: STA

Čas objave:
24.12.2021 08:29

Šolarji bodo danes opravili še zadnje šolske obveznosti v tem letu. Jutri se namreč zanje začenjajo božično-novoletne počitnice, na katerih bodo uživali devet dni. K pouku se bodo znova vrnili v ponedeljek, 3. januarja. Počitniške dni si bodo lahko popestrili z raznovrstnimi dejavnostmi ob upoštevanju protikoronskih ukrepov.

Večina šol bo sicer s proslavo zaznamovala dan samostojnosti in enotnosti, ki ga kot državni praznik praznujemo 26. decembra.

Veliko lepih želja v prihajajočih praznikih, da jih preživijo v miru in v krogu svojih najbližjih je učencem, dijakom in ostalim v izobraževanju zaželela tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport Simona Kustec. V novoletni poslanici je izpostavila pomen sodelovanja, razumevanja in ponosa nad doseženimi uspehi.

Tudi tokratne počitnice zaznamuje covid-19, zaradi česar bodo okrnjeni številni dogodki. Kljub temu bodo mladim na voljo vsaj nekateri. 

Šolarji so si letos sicer prvi oddih privoščili že konec oktobra v času "krompirjevih" počitnic. Pred koncem šolskega leta pa jih čakajo še enotedenske zimske počitnice, ki bodo tudi letos v dveh delih v drugi polovici februarja, in prvomajske počitnice.