podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

Novice Sevnica

Pestro prednovoletno dogajanje v Sevnici

Piše: Radio Krka

Čas objave:
18.12.2015 17:38

Župan Srečko Ocvirk in sodelavci občinske uprave se v prednovoletnem času srečujejo s predstavniki služb, javnih zavodov, podjetij in organizacij, s katerimi redno sodelujejo.

V tem tednu so Občino Sevnica obiskali tudi učenci Osnovne šole Ane Gale Sevnica in pripravili prijetno presenečenje z zapetimi pesmimi.

Na jutrišnjo soboto, 19. decembra, bo že dopoldan pestro na tržnici v središču Sevnice na Trgu svobode. V sklopu »Čudežnega decembra« bo tržnica organizirana s povečano predpraznično ponudbo in kulturnim programom, programom za otroke in celo prihodom Božička. Na tržnici je z novimi stojnicami dobro poskrbljeno tako za infrastrukturo kot tudi tehnične zmožnosti, dobro namreč deluje vzpostavljena javna brezžična širokopasovna omrežna povezava, tudi v kombinaciji z omogočanjem delovanja davčne blagajne.

Glasbena šola Sevnica jutri, 19. decembra, vabi na novoletni koncert, ki bo v Kulturni dvorani Sevnica s pričetkom ob 18. uri. V sklopu »Vencembra« bo v Domu kulture Loka jutri, s pričetkom ob 19. uri, koncert »Božična pravljica« v izvedbi Mance in Benjamina Izmajlova.

To nedeljo bo, prav tako pod okriljem »Vencembra«, pri Trubarjevem domu upokojencev v Loki pri Zidanem Mostu v organizaciji tamkajšnjega turističnega društva in krajevne skupnosti od 10. ure dalje potekala tržnica, na kateri bodo svoje delo in izdelke predstavila krajevna društva ter lokalni pridelovalci in izdelovalci. Vzporedno bo potekal bogat program, popoldan bodo prižgali praznično osvetlitev, napovedan je tudi obisk Božička.